Skal du have hold træning? Så skal du vælge Viborg Osteopati & Fysioterapi, for der er flere forskellige slags holdtræning, her i blandt, Yoga, babymotorik og efterfødselstræning. Så der er flere forskellige slags holdtræninger for dig som enten kan lide yoga og finde din indre zen eller har du lidt født, så er efterfødselstræning måske noget for dig som gerne vil tilbage i form hurtigt efter en fødsel eller bare mangler lidt motivation igen efter en fødsel, eller af en helt tredje grund. Babymotorik er til dig med barn som gerne vil udfordre dit barn lidt i det motoriske og måske ikke lige ved hvad du skal gøre der hjemme med dit barn for at udfordre det. Så er det hos Viborg Osteopati & Fysioterapi et godt sted at starte. Der er hvert fald nogle super dygtige og skarpe trænere, som hjælper dig igennem.
Hos Viborg Osteopati & Fysioterapi tilbyder babymotorik-forløb til dig og din baby. På forløbende arbejdes der med den tætte og nære kontakt mellem din baby og dig. Allt dette foregår igennem bevægelse med bl.a. tummel, motorik, leg, sanser, rytmik og stabilitet. Så lyder det som noget for dig, så er det helt klart anbefales værdigt. 
Efterfødselstræning retter sig til dig som lige har født og er et 6 ugers forløb, hvor du genfinder formen. Træningen tager som udgangspunkt fokus i hele kroppen, så du får trænet alle muskelgrupper og bliver stærk overall.  Alle hold er mindre hold og bliver instruereret af dygtige holdtrænere, så alle øvelser bliver lavet rigtigt og korrekt og der ikke opstår nogle skader. 
Er du der i mod til Yoga, så er det også en mulighed. Der tilbydes almindelig yoga holdtræning, hvor der er en instruktør som varetager og guider jer alle igennem træningen, som passer til alle, både mænd og kvinder i alle aldre.