Det var fredag, og endelig weekend. Jeg elsker weekend og havde bare glædet mig til det. Jeg skulle bare slappe af og så lidt ud med vennerne. Men mest slappe af. Jeg er en 19-årig dreng, som lige er blevet student. Jeg er i gang med et sabbatår, hvor jeg arbejder et par dage om ugen for at tjene nogle penge. Elsker kan jeg godt lidt at tage ud med mine venner og spille spil. Jeg spiller PlayStation hvor jeg elsker at spille Fifa. Jeg ved ikke helt hvad jeg vil efter mit sabbatår, og jeg prøver stadig at finde ud af det. Jeg overvejede at det skal være noget med business. Jeg sad ellers derhjemme og slappede af. Så ringede min ven til mig og spurgte om vi skulle tage ud. Vi vidste ikke helt hvad vi ville lave, men vi begge kedet os bare, og ville gerne ud. Vi snakkede så om at spille fodbold. Det valgte vi så. Vi tog op på vores skole, hvor der ligger en fodboldbane vi kunne spille på. Det var en asfaltbane. Vi spillede så der i en time cirka, men der skete bare et uheld. Jeg fik tabt min telefon ud af min løse lomme hvor den så rammer direkte ned i asfalten. Det gjorde at min skærm smadrede og at jeg måtte få den skiftet. Men det valgte jeg så bare at gøre mandag efter skole. Der tog jeg ned til fixphone.dk i Helsingør. Jeg gået forbi den et par gange, og den så god ud. De var virkelig flinke derinde, og de fik hurtigt min skærm skiftet. Jeg blev helt overrasket. Jeg fik min mobil samme dag, som jeg afleverede den. Efter tog jeg så hjem, og fik en god søvn. Jeg var virkelig træt.