Du kan opbevare alt fra tøj til bøger i dine Hay kasser large. Det er næsten lige meget hvad du fylder i dem. Når du har fyldt dem op, kan du nemt skubbe dem ind under sengen. Hvis der ikke er mere plads under sengen, kan de sagtens stables. Du kan godt lade dine Hay kasser large stå fremme, fordi de har et pænt design og ikke ligner de traditionelle gennemsigtige plastik kasser.

Det kan tit være svært at finde opbevaring som nemt tilgængeligt. Det sker tit, at kasserne ender ude i garagen eller kælderen, og selvom der ikke er særlig langt derud, kan det stadig føles uoverskueligt. Derfor er det meget nemmere med Hay kasserne, de kan rumme meget, og kan derefter nemt skubbes ind under sengen, som gør kassen nemt tilgængeligt.

God plads til opbevaring i Hay kasser large

Ved at bruge Hay kasserne til opbevaring får du meget mere skabsplads. Det kan være en super god ide at opbevare det tøj, som ikke passer til sæsonen i Hay kasserne, fordi det skaber mere plads i skabet og gør, at skabet virker mere overskueligt. Det samme med legetøj, bøger og spil. Det kan tit være svært at finde opbevaring, fordi det fylder så meget.

  • Tøj: Hvis du har meget tøj, som ikke passer til sæsonen, kan du opbevare det i en Hay kasse large. Herefter kan kassen skubbes ind under sengen. Dette gør, at du får meget meget skabes plads, og ikke er afhængig af, at der ikke er plads i dit skab. Du kan også gemme dit barns gamle tøj i kasserne, hvis det går videre til deres søskende, når de en dag kan passe det.
  • Legetøj: Hvis dit barn har meget legetøj, eller kun bruger det i perioder kunne det være en ide at gemme noget af det væk i lidt tid, og hvis barnet så skulle savne det, ligger det lige under sengen. Her kan man også gemme legetøj, som barnet ikke leger med mere, så det kan gå i arv.
  • Bøger/spil: Med børn har man tit mange spil og bøger, som også skal have et sted at blive opbevaret. Her kan de også lægges ned i en Hay large kasse. Hvis der ikke er mere plads under sengen, kan bøgerne og spillene stables ovenpå hinanden. Da Hay kasserne har et fint design, kan du sagtens lade dem stå fremme og pynte.

Nem tilgængelighed under sengen

Det kan tit være svært at finde opbevaringssteder, som er nemt tilgængelige. Tit ender tingene i kasser ude i garagen eller kælderen. Og selvom det ikke tager særlig lang tid at hente tingene derfra, synes vi stadig, at det er langt væk. Med Hay kasserne i large kan du nemt lægge alle de ting, som du ønsker at opbevare i, og derefter skubbe kassen under sengen, og vupti så kan man ikke se kassen eller de ting, som ligger i den. Hvis dit barn så ønsker, at han/hun vil have sit legetøj tilbage, kan du eller barnet nemt trække den ud igen og så er alt legetøjet der igen.