Julen nærmer sig og det betyder at du igen skal til at tænke på gaver til din partner!

December og julen er den tid på året hvor vi giver flest gaver. Det er for nogen det rene mekka, for andre er det en rigtig træls tid. Ikke alle har talent for at finde kreative gaver igen og igen. Det betyder at december er noget af en udfordring. 

Mænd og kvinder er ret forskellige når det kommer til gaver. Mænd har tit større ønsker, som en ny speedbåd, alufælge, kæmpe TV, ny iphone eller hvad de ellers kan finde på af store gaver. Kvinder har lidt mere moderate gaveønsker, der er dog en del flere af dem. Dertil kommer at der ved kvinder også er et par faldgruber du skal passe på. Det giver ikke bonus at købe frækt lingeri, hvis du køber det 2 numre for store. 

Hvad skal du give manden ?

Mænd har tit en hobby af en slags. Det kan være noget sport, det kan også være gøre-det-sekv. Uanset hvad, så findes der nok noget udstyr eller tilbehør du kan købe til fornuftige penge. Byggemarkedet og sportsforretningen er her gode bud. Gadgets er også en vinder, mænd elsker små gadgets om de er elektriske eller ej. Spiritus er også en god gave, deres favorit spiritus glæder de sig altid over at få. 

Hvad skal du give kvinden ?

Kvinder har altid en masse små nips ønsker. Det gør det hele noget nemmere. De er også gode til at kommunikere hvad de ønsker sig. Derfor gælder det blot om at spørge. Noget der altid falder i god jord er deres ynglings parfume. Tjek badeværelset og se hvad der er ved at være tomt. Oplevelse og wellness er også en god gave. En tur til kosmetolog eller i spa elsker de fleste kvinder. Så bliver de nusset lidt om og føler sig mere lækre når de forlader stedet. 

Gaver til jer som par!

Som par kan i også give fælles gaver. En ting der de seneste år har været populær til netop dette er den erotiske julekalender. Her får i 24 overraskelser af den frække slags. Hver dag skal i pakke et nyt stykke sexlegetøj eller lingeri ud. Dette indbyder til at få en væsentlig frækkere december måned end i er vant til.