Golfhøjskolen, det er simpelthen det bedste og så ligger det 5 forskellige steder mellem Århus og Horsens.

Det hedder en højskole, fordi vi har taget værdierne fra højskole sammenhæng, men vi kunne lige så vel have kaldt det en sommergolfcamp eller golfkursus, eller noget tredje.

Når det ikke handler om golf og dagen er gået på held, så er vi på den gamle Maritime idrætsefterskole og det er også der overnatningen foregår. Det er et dejligt landligt sted og meget idylisk. Som danner de perfekte rammer til en kold øl eller rosé i den skønne sommeraften. Man kan også få en kold sodavand, hvis man mere er til dette. 

Selve overnatningen er ikke hotelstandard, men foregår på efterskolens hyggelige elevværelser og der er der selvfølgelig forskellige størrelser på værelserne. Men det plejer at være rigtig hyggeligt lidt meget hvad. Også selvom bad og toilet er på gangen, så plejer det at være til at finde ud af.
Men det er jo heller ikke det som det handler om. Det er jo for golfen at vi er kommet og for at blive lidt bedre og få nogle gode råd med på vejen, så vi i fremtiden kan ligge lidt på vores golf spil. Det er hvert fald noget vi betræber os på, så man ikke føler at det har været forgæves at være her. Derfor er trænerne vi har omkring det også nogle super skarpe nogen, som alle har prøvet at spille på et godt og højt niveau, så de kan give deres viden og erfaring videre til dig. Så du kan blive en endnu bedre golfspiller. Det er hvert fald noget af dette vi håber på kommer til at ske. At man kan se en lille udvikle i løbet af den uge eller 2 som man er her. Det ville være fedt. https://golfhoejskolen.dk/