For en forhandler er det afgørende at forstå og vælge de rette boligbrands, der vil tilfredsstille kundernes behov og drive forretningen fremad. Her er en sammenligning af 8 boligbrands – Coop, Design House Stockholm, Erik Jørgensen, ferm LIVING, Flos, Form & Refine, Fredericia Furniture og FDB Møbler – fra en forhandlers perspektiv for at hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger om dit sortiment.

Coop:

Coop er kendt for at tilbyde en bred vifte af produkter inden for dagligvarer, herunder boligvarer og møbler. Som forhandler kan Coop give dig adgang til en stor kundebase, der søger bekvemmelighed og pålidelighed. Samtidig kan du drage fordel af Coops omdømme for kvalitet og bæredygtighed.

Design House Stockholm:

Design House Stockholm er kendt for at præsentere innovative og æstetisk tiltalende designs. Som forhandler kan du tilbyde unikke og moderne produkter til kunder, der værdsætter kreativitet og originalitet. Design House Stockholm er et godt valg for forhandlere, der ønsker at differentiere sig fra konkurrenterne.

Erik Jørgensen:

Erik Jørgensen er et anerkendt dansk møbelmærke kendt for sit håndværk og tidløse design. Som forhandler kan du tilbyde kunderne førsteklasses møbler, der appellerer til dem, der søger kvalitet og elegance. Erik Jørgensen kan hjælpe dig med at etablere dig som en destination for luksus møbelindretning.

ferm LIVING:

ferm LIVING (se her) er kendt for sin skandinaviske designæstetik og brug af naturlige materialer. Som forhandler kan du tilbyde et sortiment af produkter til kunder, der ønsker at skabe en hyggelig og stilfuld atmosfære i deres hjem. ferm LIVING er ideel for forhandlere, der ønsker at appellere til moderne boligindretning.

Flos:

Flos er en verdensberømt producent af designerbelysning. Som forhandler kan du tilbyde nogle af de mest ikoniske belysningsdesigns til kunder, der værdsætter lys som en vigtig del af deres indretning. Flos kan hjælpe dig med at tiltrække kunder, der søger unikke og smukke belysningsløsninger.

Form & Refine:

Form & Refine er kendt for sit fokus på bæredygtighed og brug af naturlige materialer. Som forhandler kan du tilbyde et sortiment af produkter, der appellerer til kunder, der ønsker at støtte miljøvenlige brands. Form & Refine er ideel for forhandlere, der ønsker at fremme bæredygtighed i deres sortiment.

Fredericia Furniture:

Fredericia Furniture er en etableret møbelproducent med et omfattende sortiment af klassiske og moderne møbler. Som forhandler kan du tilbyde en bred vifte af møbler til forskellige smag og stilarter. Fredericia Furniture kan hjælpe dig med at tiltrække en bred kundebase.

FDB Møbler:

FDB Møbler (læs mere her) er kendt for sit enkle og funktionelle skandinaviske design. Som forhandler kan du tilbyde kunderne praktiske og smukke møbler, der passer til en bred vifte af hjem. FDB Møbler er ideel for forhandlere, der ønsker at appellere til dem, der værdsætter funktionalitet og æstetik.

Det endelige valg af boligbrands som forhandler afhænger af din målgruppe, budget og forretningsstrategi. Overvej kundernes præferencer og den unikke identitet, du ønsker at skabe for din butik. Uanset om du vælger at fokusere på eksklusive møbler, bæredygtig boligindretning eller moderne design, er der et mærke, der passer til dine forretningsmål. Gør omhyggelig research og vælg de brands, der bedst passer til din forretning og din kundebase.