Danske sportsstjerner lever et glamourøst liv, med glitrende rekorder, toppræstationer og en formue, der får resten af os til at savle. Nogle af disse professionelle atleter som Jonas Vingegaard har opbygget en formidabel formue gennem sportskarrieren, og deres indtægter ser ofte større ud end nogensinde før! I dag vil vi dykke ned i nogle af Danmarks mest succesrige sportsstjerner og se på, hvor meget de har tjent i deres karriere.

Caroline Wozniacki toppe listen, når det kommer til, hvor meget danske sportsstjerner tjener. Hun er en tidligere verdensranglistvinder, har vundet 30 WTA-titler (World Tennis Association) og er i øjeblikket den højest rangerede danske tennisspiller nogensinde. Hun har skabt en formue på over 75 millioner dollars i sin karriere, mest af alt på grund af hendes høje pris på sponsorater fra store mærker som Rolex og Adidas. Udover at tjene penge med tennis har Wozniacki også skrevet bøger og lavet modellering.

Christian Eriksen er en af de førende danske fodboldstjerner i dag. Han spiller i øjeblikket for Internazionale i Italien og har også været medlem af det danske landshold i flere år. Han har en imponerende karriere på sit CV med fire nederlandske mesterskaber, en engelsk Premier League og syv danske mesterskaber. Takket være denne succes har han i sin karriere tjent over 53 millioner dollars. Eriksen er en af de højest betalte professionelle fodboldspillere i Danmark og har tjent en enorm formue fra sin kontrakt med Tottenham Hotspur og nu til Internazionale.

Mikkel Hansen betragtes som en af Europas bedste håndboldspillere og har skabt en enorm formue gennem sin karriere. Han har spillet for den franske klub Paris St Germain siden 2012 og har også repræsenteret Danmark i mange internationale turneringer. Hansen har også været årets sportsmand i Danmark flere gange takket været hans præstationer. Han har tjent omkring 9 millioner dollars alene i Paris St Germain, hvilket bringer hans samlede formue op på over 12 millioner dollars.

Morten Green har også været en af de mest succesfulde danske sportsstjerner i de senere år, og hans karriere inden for cykling har været bemærkelsesværdig. Green er en tidligere verdensmester i holdløb på banen, og han vandt også flere australske mesterskaber med sit tidligere professionelle hold. Efter hans karriere har Morten Green også haft stor succes som træner for det danske landshold på banecykling, og han har tjent en imponerende formue på over 5 millioner dollars gennem sin karriere.

Sarah Sjöström har også tjent en betydelig formue i sin karriere og er en af de mest succesfulde danske sportskvinder. Hun er en olympisk guldmedaljevinder i svømning og har vundet flere VM- og EM-medaljer. Sjöström har også et antal sponsoraftaler med store mærker som Adidas og Arena, og hun har en imponerende formue på 8 millioner dollars.

Konklusion:
I dag var vi inde og kigge på nogle af de mest succesfulde sportsstjerner i Danmark og undersøge, hvor meget de har tjent i løbet af deres karriere. Fra tennisspilleren Caroline Wozniacki til fodboldstjernen Christian Eriksen og håndboldspilleren Mikkel Hansen, er det klart, at disse sportsstjerner har opbygget formuer, som resten af os kun kan drømme om. Det er fantastisk at se, at disse sportsstjerner kan leve af deres lidenskab og samtidig opbygge en formue, der vil vare langt efter deres karriere er afsluttet.