Køkkenet er højst sandsynligt det travleste rum i huset, og hvis du har en stor familie, ved du, hvor stressende det kan være. Derfor er det vigtigt at finde nye måder at spare tid og energi på i køkkenet. Her er de bedste køkkengadgets, der sparer dig tid, penge og hjertesorg.

  1.Fødevareprocessor

Det første must-have køkkenværktøj er en foodprocessor med udskiftelige skiver eller knive. Denne genstand kan betragtes som kokkens bedste ven. Det kan strimle blokost og skive stick pepperoni. Foodprocessorer er en vigtig køkkengenstand, der sparer dig for meget tid, og når du først begynder at bruge dem, finder du flere og flere måder at spare tid på i din madlavning.

  2.Blender

En blender, som navnet antyder, blander ingredienser. Det blander ikke kun ingredienserne, men flyder dem også i processen. De bruges ofte til fremstilling af supper, puréer, saucer og smoothies. De er dygtige til at håndtere væsker. Blendere kan derimod bruges til at blande bløde faste stoffer. En blender blender bedst i test på grund af sine skarpe knive og hurtige motorer, som sikrer, at indholdet blandes fint og ender i flydende form.

  3.Mixer

En mixer er et stykke udstyr, der sliber, omrører, slår og pisker mad. Det blander emner ligeligt og kan bruges til at blande både faste stoffer og væsker. For at piske eller slå ting sammen har blandere flere knivtilbehør. Det kan også blande faste og flydende komponenter for at lave dej og dej.

Blandere bruges til fremstilling af mad til madlavning og bagning. Røremaskine test viste, at de kan styre en række forskellige job korrekt, samtidig med at de reducerer tilberedningstiden. Kagedej, kagedej, frosting og is er alle lavet med blandere.

  4.Juicer

Hvis du ikke allerede har en juicer, skal du straks få en! De er et absolut must-have køkkenelement. Hvis du allerede har en, skal du begynde at bruge den!

Ikke alene er juicere nyttige til at klemme en citron-, lime- og appelsinsaft som krævet i opskrifter, men de kan også juice grøntsager.

De sparer dig muskler og ekstraherer mest mulig juice, noget du aldrig kunne opnå ved at håndpresse citrusfrugter alene, og de giver dig mulighed for at udtrække juice fra planter, som en gammeldags citruspresser aldrig ville være i stand til at trykke.

  5.Langsom komfur

En langsom komfur, ofte kendt som en crockpot, er det næste must-have køkkenapparat. Bortset fra energibesparelserne ved at tilberede en steg i en langsom komfur i stedet for en ovn, er denne lille skønhed en fantastisk måde at bruge rester af kød og grøntsager på – bare sæl dem ind med lidt vand, lad det koge hele dagen, og du har suppe!

Det er også den enkleste måde at tilberede en kylling til gryderetter eller grydetærter, der kræver kogt kylling, samtidig med at du laver din egen kylling bouillon! Du skal blot krydre kyllingen, indsætte en skrællet løg i hulrummet, dække med 2-4 kopper vand og koge på lavt i 8-10 timer.