Kan jeg selv aflyse min tid?

Ja hvis der er mere end 14 dage til din tur, kan du gå ind på din bookingbekræftelse i din mailboks og klikke på linket: slet min booking. Derefter skal du bekræfte, at du ønsker at aflyse din tid og efterfølgende vil du modtage en bekræftelse på mail om at den er aflyst. Du kan derefter booke en ny tid, der passer dig med de samme informationer som sidst.

Skal mit gavekort være gyldigt på dagen for min tur?

Ja. Dit gavekort skal være gyldigt på dagen for din kørsel ellers bliver vi desværre nødt til at aflyse din tur på dagen. Dette er fordi vi ikke får betaling fra gavekortudbyderne, hvis dit gavekort er udløbet. Har du spørgsmål til dit gavekorts gyldighed, bedes du kontakte din udbyder.

Hvorfor står der, at jeg skal huske kørekort selvom jeg er under 18 år?

Dette skal du blot se bort fra. I alle smser og mails fra os står der som standard at du skal huske kørekort fordi vi desværre har rigtig mange kunder over 18 år og som selv skal køre bilen, som alligevel glemmer deres kørekort.

Kan jeg aflyse min tid, der når der er mindre end 14 dage til min tur?

Nej det er desværre ikke muligt. Vi har en aflysningsfrist på min. 14 dage fordi vi planlægger dagen i god tid så dagen bliver så god som muligt. Ofte vil vi heller ikke kunne nå at booke en anden kunde ind.

Jeg er mere end to meter høj. Er dette et problem, når jeg skal ud og køre?

Af sikkerhedsmæssige årsager må kunden ikke være mere end 2,10 meter høj.

Jeg er under 25 år og vil gerne leje en af jeres biler. Er det muligt?

Nej desværre ikke. Vi har en aldersgrænse på min. 25 år ved privat leje af vores biler, og vi er berettiget til at afvise kunder, som vi ikke mener opfylder kravene til privat leje.

Er jeg fuld forsikret, når jeg køre i jeres biler?

På offentlig vej som vi kører på ved gadekørsel, er du fuld forsikret og har ikke nogen selvrisiko. Ved banekørsel som på f.eks. Sjællandsringen, Jyllandsringen og Ring Knutstorp er der en selvrisiko på kr. 25.000,-.

Jeg har fået et gavekort men kan ikke booke en tur på jeres hjemmeside?

Vores sæson kører fra april måned til ca. slutningen af oktober. Hvis det ikke er muligt at booke på hjemmesiden, er det højst sandsynligt fordi at vi er i fuld gang med planlægningen af næste sæson som kommer online i november måned hvor det så vil være muligt at booke en tid i den kommende sæson. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at sende os en mail på: dmj@sportscarrental.dk eller ringe på 40600692.

- Jeg har modtaget en aflysning af min tur på sms samme dag som jeg skal køre. Hvorfor får den en aflysning så sent?

I vores branche er vi desværre meget afhængige af vejret. Superbiler tåler ikke regn og derfor er vi desværre nødsaget til at aflyse hvis vejret ikke er egnet til kørsel. Vi gør hvad vi kan for at aflyse i så god tid som muligt fordi vi er helt klar over at vores kunder planlægger dagen og sommetider kommer langvejsfra for at få oplevelsen. Men selvom vi holder øje med vejrudsigterne kan vi ikke forudsige vejret og på den baggrund forbeholder vi os ret til at aflyse i sidste øjeblik, hvilket er rigtig ærgerligt men vi går ikke på kompromis med sikkerhed.

Jeg har fået et gavekort til en Ferrari men vil hellere køre en af jeres andre biler. Er det muligt?

Vi har valgt at kunderne selv må vælge hvilken bil de ønsker at køre såfremt der er tale om samme priser. Det vil sige at selvom der står Lamborghini på gavekortet, kan du sagtens booke en tur i Ferrarien og omvendt. Er der ikke ledige tider på den ene bil, kan du prøve en af de andre biler. Dog er det ikke muligt at booke f.eks. Lamborghini, hvis dit gavekort gælder til en Audi R8. Du kan se vores priser i webshoppen her på hjemmesiden.

Jeg har fået et gavekort til en tur på 15 min. Men jeg vil gerne køre 30 minutter. Kan dette lade sig gøre?

Ja. Når du går ind og booker din tur, kan du tilkøbe ekstra tid. Du følger blot manualen i vores bookingsystem. Alternativt kan du købe ekstra minutter i vores webshop. Når du har valgt antal minutter (enten 15, 30 eller 45 minutter ekstra), lægger du dem i kurven og går til betaling.

Jeg har en tid til kørsel til Gadekørsel/track kørsel. Hvornår skal jeg møde op?

Du skal gerne møde op min. 15 minutter inden din tid starter både ved track kørsel og gadekørsel.

Må jeg tage familie og venner med til track kørsel på lukkede bane/ gadekørsel?

Du må tage alle de mennesker med som du har lyst til. Der plejer at være en rigtig god stemning når vi afholder arrangementer og vi synes kun at det er hyggeligt at familie og venner er med på dagen.

Jeg vil gerne leje en af jeres biler til privat/ firmaevents. Hvem skal jeg kontakte?

Peter Andersen står for alle privat- og firmaarrangementer så du er velkommen til at sende ham en mail på. pla@sportcarrental.dk eller kontakte ham på 40600691.

Depositum ved privat leje af bil

Vi har mange forespørgsler vedr. privat leje af vores biler. Vi oplever engang imellem at bilerne bliver booket, for derefter at blive afbooket igen. Det optager muligheden for andre kunder at booke den dag. Derfor opkræver vi et despositum for bookingen. Despositummet bliver ikke tilbagebetalt ved aflysning uanset hvor lang tid der er til den bookede dato. Vi beder dig om at være opmærksom på dette inden du booker.

Har du et spørgsmål som ikke blev besvaret?