Siden 2009 har Sportscar Rental været leverandør af oplevelsesture i dansk indregistrerede superbiler. Sportscar Rental er i dag Danmarks mest seriøse udbyder af køreoplevelser, og er drevet af en stor passion for superbiler samt lysten til at dele denne glæde med andre.

Vores vision er, at alle skal have mulighed for at opleve en tur bag rattet af en superbil i et land som Danmark med høje registreringsafgifter.

Det er vigtig for os, at vores kunder altid får en positiv oplevelse, uanset hvor erfaren en bilist du er. Vores instruktører sørger for, at du altid er sat ordentligt ind i betjeningen af køretøjet.

Sportscar Rental vokser hvert år i antal af kunder og biler. Vi vil i fremtiden kunne tilbyde endnu flere spændende ”experience koncepter” og med priser fra 895 kr. for en tur bag rattet, kan alle være med.

Som markedsleder af køreoplevelser i dansk indregistrerede superbiler er det vores vision at blive ved med at være de mest kompetente på markedet. Det er samtidig vores vision at levere køreoplevelser til vores kunder og for vores samarbejdspartnere af højeste kvalitet så vores kunder og samarbejdspartnere fortsat ønsker os som fortrukne leverandør inden for branchen. Vi arbejder altid ud fra visionen om, at vores kunder skal have den bedste oplevelse muligt og derfor vil vi blive ved med at forny os og tilbyde nye biler i vores sortiment hver sæson for at opfylde kundernes ønsker bedst muligt.

Kunde


Bag Sportscar Rental står Henrik Nielsen, Kasper Heibøll og Ditte Maria Jensen som mødtes gennem en fælles interesse for superbiler. Ideen bag virksomheden var at gøre det muligt for alle at få unikke køreoplevelser som mange drenge og piger, mænd og kvinder drømmer om. Dette har ikke tidligere været muligt, da markedet har været præget af mindre virksomheder og private som ikke opfyldte de danske lovkrav om at bilerne skal være dansk indregistrerede, når de kører på dansk grund.

Hvad enten virksomheder ønsker arrangementer for medarbejder eller kunder, et heldags arrangement

på en racerbane eller en drøm om at køre sin brud fra kirken i en hvid Lamborghini er dette bare nogle af de muligheder vi gør til virkelighed for vores kunder.

Vi vægter god service højt og vil gå langt for vores kunder. Bag vores service på telefon og e-mail sidder Ditte Maria som er Cand.ling.merc i kommunikation.

Vores kørselsteam består af forskellige instruktører, som alle har stor erfaring med kørsel af superbiler. Derfor er der godt styr på regler og sikkerhed, som vi vægter højt.

Lyder et job som Ferrari og Lamborghini
instruktør spændende for dig?

Sportscar Rental er en dansk virksomhed, der siden 2009 har været leverandør af oplevelsesture i dansk indregistrerede Superbiler.

Vi søger instruktører til at køre vores biler for den kommende sæson fra april til oktober. Det vil primært være kørsel i weekenderne, hvor vi har arrangementer forskellige steder i Danmark, Sverige og Tyskland.

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og kvaliteten af vores kunders oplevelser og derfor skal du som instruktør være min. 26 år og have haft kørekort i min. 5 år. Vores kunder skal have den bedste oplevelse og derfor sætter vi standarden højt. Det betyder, at du skal være ansvarsfuld, service-minded, udadvendt og positiv af sind.


Vi forventer, at du:

• Er en erfaren bilist
• Har gode samarbejdsevner
• Har nemt ved at danne relationer og skabe netværk
• Trives med skiftende arbejdstider – herunder aften- og weekendarbejde
• Har interesse for biler
• Pålidelig og ansvarsfuld
• Har en ren straffeattest

 

Vi tilbyder:

• Et spændende og afvekslende deltidsjob i en ambitiøs virksomhed, hvor forventningerne til kvalitet  er høje
• Kørsel i italienske og tyske Superbiler
• Gode oplevelser i et uformelt miljø
•Et drømmejob for dig, der er vild med superbiler

Du vil modtage et specialkørekursus, men det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Superbiler.

Kan du nikke genkendende til ovenstående forventninger, er du velkommen til at sende os en ansøgning samt et CV til support@sportscarrental.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Ditte Maria på support@sportscarrental.dk eller på telefon nr. 40600691.

Vi ser frem til at høre fra dig.

“Alle skal have mulighed for at opleve en tur bag rattet af en superbil”

Vores mission

Sportscar rentals mission er at yde en særlig service inden for udlejning af superbiler. Ydermere er det vores mission at vores kunder og samarbejdspartnere opfatter os som en virksomhed af troværdige og engagerede medarbejdere, der leverer uforglemmelige køreoplevelser til priser, hvor alle kan være med.

Vores vision

Som markedsleder af køreoplevelser i dansk indregistrerede superbiler er det vores vision at blive ved med at være de mest kompetente på markedet. Det er samtidig vores vision at levere køreoplevelser til vores kunder og for vores samarbejdspartnere af højeste kvalitet så vores kunder og samarbejdspartnere fortsat ønsker os som fortrukne leverandør inden for branchen. Vi arbejder altid ud fra visionen om, at vores kunder skal have den bedste oplevelse muligt og derfor vil vi blive ved med at forny os og tilbyde nye biler i vores sortiment hver sæson for at opfylde kundernes ønsker bedst muligt.

Vores koncept

Konceptet er enkelt. Det skal være muligt for alle at opleve suset bag rattet i en Superbil og til en overkommelig pris.

Nordens største!

Sports Car Rental er Nordens største udbyder at oplevelsesture i Superbiler og er i dag repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Spanien.

Søg Danmarks fedeste job

Er du en erfaren og skarp bilist med respekt for både fart og sikkerhed? Vi ønsker nemlig, at du som instruktør ikke kun er god til at køre superbiler men også er god til at lære andre det.

Som instruktør hos Sportscar Rental kommer du til at arbejde med nogle af de mere end 3.500 kunder vi hvert år giver en uforglemmelig oplevelse.

DIN PROFIL
Din erfaring med biler har givet dig en forståelse for, hvordan man håndterer mere end 500 hk. Du er udadvendt og god til at kommunikere. Du er i stand til at sætte dig ind i kundens forventninger og evner at møde disse. Har du lidt mekaniske færdigheder er dette et plus dog ikke et krav. Personligt er du selvstændig, engageret, entusiastisk, ansvarsfuld, minimum 26 år og har interesse for superbiler.

DIN ANSØGNING
Send din ansøgning til support@sportscarrental.dk og mærk din ansøgning “Instruktør”. Vi søger både instruktører i København og Århus.

Vi laver løbende gennemgang af jobansøgninger.

presse

Presse

Hvis du gerne vil fortælle om mediemuligheder eller har nogen presse eller PR-relaterede spørgsmål så send os venligst en e-mail til: pla@sportscarrental.dk

Adresse

Adresser

Vi afvikler alle vores gavekortdage i København og i Århus. Tryk på bynavn for at få et kort med adressen på.
København | Århus

question

Spørgsmål

Vi får mange henvendelser hver dag og vi svarer gerne på dem alle, men vi har en liste med svar på de oftest stillede spørgsmål.
Se listen her!

Brands