track-left

Jyllandsringen har siden sin åbning i 1967 været en stor del af dansk motorsport. Med sine 1.4 km asfalt har den utallige gange været premierebane for en lang række klasser i dansk bilsport. Mærk accelerationen, lyden af en rigtig superbil og få en oplevelse, du sent vil glemme.

Du kan selv prøve kræfter bag rattet i vores biler på banen med en erfaren instruktør ved din side.

Datoer for sæson 2018
Lørdag d. 26. Maj
Lørdag d. 18. August

Lørdag d. 22. September

Jyllandsringen ligger tæt på Silkeborg og adressen er:
Skellerupvej 38, Resenbro, 8600 Silkeborg .

Nyjylland

Sjællandsringen er den østlige pendant til Jyllandsringen. Banens længde er 1,1 km og har en fantastisk langside til stor glæde for alle som godt kan lide at mærke accelerationen fra en superbil. Banen har også nogle fine sving som nok skal gøre det til en opgave at holde apex. Den er god både for begyndere og øvede kører.

Du kan selv prøve kræfter bag rattet i vores biler på banen med en erfaren instruktør ved siden af dig, eller få en highspeed tur som passager hos en af vores erfarne instruktører.

Datoer for sæson 2018
Lørdag d. 23. Juni
Lørdag d. 1. September

Sjællandsringen er den tætteste bane på København og adressen er: Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde.

SJringen2

Ring Knutstorp ligger ca. 1.5 timers kørsel fra København og er en helt fantastisk racerbane. Den har en perfekt langside og er i modsætning til de fleste “flade” danske baner meget anderledes at køre på. Det går nemlig op og ned i gennem svingene og på langsiden kan du virkelig fornemme accelerationen og lyden af en rigtig superbil.

Du kan selv prøve kræfter bag rattet i vores biler på banen med en erfaren instruktør ved din side, eller få en highspeed tur som passager hos en af vores erfarne instruktører.

Datoer for sæson 2018
Onsdag d. 11. Juli
Søndag d. 30 Juli
Lørdag d. 8. September

Ring Knutstorp ligger tæt på Kågeröd og adressen er: 268 05 Kågeröd, Sverige

Ring_knutstorp2